[VIDEO] “SAMPAI TERTIDUR TOLONG TUAN JUAL SAYUR” – GELAGAT KUCING TERLAMPAU PENAT TARIK PERHATIAN RAMAI

 Setiap hari banyak karenah haiwan seperti kucing yang dikongsikan di laman aplikasi media sosial seperti laman Instagram atau laman Tik Tok. Pelbagai cerita menarik yang membuatkan ramai yang suka menonton karenah haiwan yang comel dan manja ini.

Terutama bila melibatkan kucing, kucing antara yang paling diminati oleh ramai penggemar haiwan peliharaan. Kucing mempunyai satu tarikan yang membuatkan ramai yang suka bermain dan memelihara sebagai hobi mereka.

Sebuah video mengenai seekor kucing telah dimuatnaik di laman aplikasi Instagram reels apabila seekor kucing dilihat sedang tidur dengan sangat nyenyak di sebuah kedai menjual sayur sayuran.

Melihatkan kepada rakaman video itu, si bulus itu terlihat sangat penat kerana walaupun dikacau beberapa kali tetapi si bulus itu tetap nyenyak tidur seperti keletihan. Comel betul melihat kucing itu tidur seperti kedai itu kepunyaan dirinya.

video : klik disini

Ketika diterjah ke ruangan komen, rata-rata warganet tergelak melihat gelagat si bulus yang memang terlihat sangat keletihan itu.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.instagram.com/cats_have_fun2/ | sinarviral