[VIDEO] ORANG GAMAK BUANG KE PASAR TANPA PENGETAHUAN, TUANNYA NANG1S JUMPA BALIK OYEN

 


Siapa yang tak sayang kucing yang dijaga dan dibelai bagai menatang minyak yang penuh tetapi dibuang oleh manusia yang tidak berperi ke manusian begitu sahaja tanpa kebenaran daripada tuan penjaga kucing itu sendiri.

Bukan sahaja dianggap haiwan peliharaan semata- mata tetapi kucing ni kalau dan dijaga dan dibelai setiap hari, sudah dianggap seperti keluarga sendiri bahkan boleh dinggap sebagai anak sendiri.

Bagi nama pemilik akaun tik tok bernama Fiqa Rosli, beliau juga merasakan kesedihan yang sama apabila kucing kucing yang disayangi bernama Oyen hilang tanpa khabar berita sehingga beliau dem4m kerana merindui si Oyennya itu.

Pada tanggal 9 Februari, semasa dalam perjalanan ke tempat kerja, beliau melihat kelib4t seekor kucing berwarna oren di kawasan pasar dan tanpa berlengah dia pergi melihat untuk memastikan dan memang betul yang kucing tersebut adalah si oyen yang hilang itu.

Video: klik disini

Apabil diterjah ke ruangan komen, rata-rata warganet memahami kesedihan yang dialaminya itu dan mereka juga pernah mempunyai pengalaman yang sama.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.tiktok.com/@miss_fiqarosli | sinarviral