TAK PUAS JADI MANUSIA,PEMUDA P0T0NG 2 JARI NAK JADI MAKHLUK ASING

Tular baru baru ini seorang lelaki di Paris,Perancis,mahu menjadikan dirinnya seperti makhluk asing hitam.Beliau sanggup ubah suai keadaan dirinya dan yang terbaru memot0ng 2 jari nya bagi kelihatan seperti mempunyai cakar,lapor akhbar New York Post.

Anthony Loffredo,berusia 33tahun, melakukan pembedah4n itu sebagai sebahagian dari beberapa siri prosedur pembed4han yang dilakukan untuk menukar bentuk tubuhnya.

Terdahulu,beliau telah melakukan beberapa pengubahsuaian termasuklah membuang hidung dan bahagian atas bibir, membelah lidah, mencacah tatu pada seluruh badan dan anak matanya serta membuang telinga bagi kelihatan seolah olah makhluk asing.

Beliau juga kerap kali berkongsi keadaan rupa fizikalnya didalam laman sosial Instagram melalui akaun Black Alien Project.

Walaupun telah melalui bermacam macam pengubahsuaian, Loffredo bercakap, itu semua sebenarnya hanyalah baru 34 % dari misi keseluruhan beliau untuk menukar dan diri menjadi makhluk asing.

“Saya marasa damai dan tenang (dengan mengubah suai rupa fizikal),” kata beliau.

Ketika diusia muda lagi,beliau sememangnya mempunyai minat yang dalam berkenaan mutasi dan pengubahsuaian tubuh badan manusia.

“Saya amat minat ‘melakonkan’ watak watak yang menyeramkan. Saya kerap kali duduk di mana-mana lokasi dan mendalami karakter tersebut terutama apabila waktu malam di jalan yang gelap dan sunyi,” kata beliau lagi.
sumber-kosmo