S4kit misteri angkara ambil kayu hiasan untuk akuarium, Bila kita buka ruqyah, lagi kuat g4tal dia

Gara-gara kayu hiasan dalam akuarium atau dikenali sebagai ‘driftwood’ seorang lelaki terpaksa berdepan peny4kit m1steri sehingga hampir seluruh badannya dij4ngkiti cacar air dan mengeluarkan bau seakan n4jis.

Menerusi perkongsian di laman Faceb00k, mangsa yang dikenali sebagai Amert Ramli berkata, kayu dritfwood yang dibelinya sebelum itu adalah kayu asli dari hutan dan bukannya kayu yang dibuat semula oleh tukang kayu.

Kayu driftwood yang didakwa ‘kepunyaan’ makhluk halus dan mempunyai penjaganya.
Menurut Amert, diseb4bkan ia berasal dari hutan, dia tidak tahu bahawa kayu itu adalah ‘kepunyaan’ makhluk halus dan mempunyai penjaganya.

“Kayu driftwood, yang saya beli adalah kayu kepunyaan makhluk halus. Dalam segudang punya banyak kayu yang ada, saya tidak bernasib baik, dan memilih kayu tersebut (driftwood),”kata Amert.

Ekoran kejadian tersebut, Amert telah ‘diser4ng’ satu peny4kit m1steri seumpama terkena j4ngkitan Herpes, HlV atau kayap di seluruh badan.

“Cacar air yang saya kena, penuh satu badan, mereb4k dalam jangka masa pendek, g4tal menggiIa apabila tiba tengah malam, diseb4bkan oleh makhluk halus bernama Hantu Galah ( atau sesetengah tempat panggil Hantu Panjang).

“Habis gatal satu badan dan mengeluarkan bau yang busuk macam bau n4jis. Bila kita buka ruqyah, lagi kuat g4tal dia. Kuat dia melawan,”ujarnya.

Lebih mengerik4n kata Amert, badan dipenuhi penuh toksik,seluruh badan akan jadi hitam gelap mcm terkena b1sa dan kulit kering menggelupas seperti sisik selain susah hendak membuang air besar selama lima hari.

Amert berkata, sebelum ini juga ada berjumpa dengan beberapa doktor dan pakar perubatan moden serta mengambil beberapa ubat, tapi malangnya semuanya tidak berhasil.

Bagaimanapun, Amert berkata, keadaannya kini semakin pulih selepas berjumpa dengan dua orang peruqyah yang mengamalkan perubatan secara tradisional islam.

“Tapi alhamdulillah , Amert dah semakin ok, kayu tu , tengoklah dulu , esok lusa Amert pergi buang la,”tulisnya.

Apa pendapat anda? jangan lupa komen dan share!

Sumber: –K! ONLINE